Vino la evenimentul FOREVER & EVER ca să vezi cum arată o nuntă completă la YAZ! 

În fiecare an ne alegem o după-amiază frumoasă de toamna și organizăm o nuntă cu porțile deschise :)

Reconstruim toate momentele cheie ale unei zile de poveste într-un eveniment-experiență care te va ajuta să-ți imaginezi exact cum va arăta nunta ta la noi.

Degustări de meniu, decorațiuni, audiții formații live și DJ, machiaj și stiliști, opțiuni de cazare și transport pentru invitați, idei de momente artistice, toate te așteaptă frumos aliniate să le testezi și să te lămurești care ți se potrivesc. Vino să cunoști profesioniștii care se vor ocupa de toate aceste detalii astfel încât, în ziua nunții, tu să te bucuri de prieteni și să trăiești momentul.

 

Şi dacă te întreabă părinţii în ce constă mai exact premiul "nunta completă", le spui aşa:

Locaţia YAZ, Meniu şi Open Bar nelimitat, Decoraţiuni, Sonorizare, Foto/Video, Dj, MC, Formaţie, Rochia de mireasă, Photobooth, Filmare cu drona, Moment Artistic, Machiaj şi Coafură mireasă. Începe-ţi planurile de nuntă cu o petrecere.

Castigatori Forever&Ever

POVESTEA CÂȘTIGĂTORILOR

FOREVER&EVER 2015

Mădălina şi Gabriel, doi tineri frumoşi care au decis să pornească împreună pe acelaşi drum, au ajuns la noi din dorinţa de a găsi locul perfect pentru ziua cea mare.

Pe atunci, Yaz era doar o schiţă pe o coală de hârtie...însă au decis ca data şi locul să rămână stabilite. Cineva numeşte asta destin, cineva presimţire, căci continuând povestea, timpul a trecut...şi Yaz a prins contur. Am ridicat o frumoasă sală, am adus primele zâmbete şi am decis să organizăm evenimentul anului la Yaz: Forever & Ever.

Am trimis invitaţiile, toată lumea aştepta petrecerea, numai eroii poveştii noastre nu ştiau că aveau să câştige o nuntă completă în locul de ei ales. Cu doar 3 zile înainte, când se pregăteau să asiste la căsătoria prietenilor lor la Iaşi, Mădălina a aflat de eveniment şi fără nici o ezitare i-a spus viitorului soţ: “Simt că asta va fi nunta noastră. Vreau să mergem. Noi vom câstiga”. Sceptic, Gabi, nu a fost de acord şi a încercat să facă tot posibilul să ajungă la nunta de la Iaşi. Nu a reuşit să o convingă! Pe data de 28 Noiembrie 2015 au plecat de la Galaţi spre Braşov şi iată-i ajunşi câştigătorii nunţii complete la Yaz, ce va avea loc în Septembrie 2016.

S-a întâmplat exact ca într-o căsătorie, noi am promis că visul poate deveni realitate, iar ei au avut încredere în noi şi ne-au spus DA :).

GALERIE FOTO

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI

PENTRU MAI MULTE INSTANTANEE VIZITAȚI-NE PE FACEBOOK

Yaz pe Facebook

GALERIE VIDEO

PENTRU MAI MULTE FILMULEȚE VIZITAȚI-NE PE YOUTUBE

Yaz pe YouTube
WEDDING BOOK

Pentru mai multe detalii despre eveniment și partenerii YAZ descărcați Wedding Book-ul Forever&Ever 2015.

BROȘURA DE PREZENTARE DESCARCĂ CATALOGUL

Înscrie-te la a doua ediție FOREVER&EVER 2016 și fii tu anul acesta fericitul cuplu castigător al nunții complete din 2017 la YAZ.

Loading